Pusžāvētās desas
Geišas pīne
Sastāvā 72% cūkgaļa Uzglabāt pie t° +2 – +6 °C Realizācijas laiks: 15 diennaktis |
|
Kūpināti kupāti
Sastāvā 97% cūkgaļa Uzglabāt pie t° +2 – +6 °C Realizācijas laiks: 15 diennaktis |
|
Krakovas desiņas
Sastāvā 97% cūkgaļa Uzglabāt pie t° +2 – +6 °C Realizācijas laiks: 15 diennaktis |
|
Miesnieka desa
Sastāvā 97% cūkgaļa Uzglabāt pie t° +2 – +6 °C Realizācijas laiks: 15 diennaktis |
|
Ventspils desa
Sastāvā 55% cūkgaļa Uzglabāt pie t° +2 – +6 °C Realizācijas laiks: 15 diennaktis |
|
Kāpostu desiņas
Sastāvā 70% cūkgaļa Uzglabāt pie t° +2 – +6 °C Realizācijas laiks: 15 diennaktis |
|
Užavas cepamdesiņas
Sastāvā 60% cūkgaļa Uzglabāt pie t° +2 – +6 °C Realizācijas laiks: 15 diennaktis |
|
Mājas desa
Sastāvā 70% cūkgaļa Uzglabāt pie t° +2 – +6 °C Realizācijas laiks: 15 diennaktis |
|
Ungāru salami
Sastāvā 91% cūkgaļa Uzglabāt pie t° +2 – +6 °C Realizācijas laiks: 15 diennaktis |
|
Skolas desa
Sastāvā 96% cūkgaļa Uzglabāt pie t° +2 – +6 °C Realizācijas laiks: 10 diennaktis |
|
Mednieku desiņas
Sastāvā 88% cūkgaļa Uzglabāt pie t° +2 – +6 °C Realizācijas laiks: 15 diennaktis |
|
Senču desa
Sastāvā 40% cūkgaļa Uzglabāt pie t° +2 – +6 °C Realizācijas laiks: 15 diennaktis |
|
Kurzemnieku gaumē
Sastāvā 97% cūkgaļa Uzglabāt pie t° +2 – +6 °C Realizācijas laiks: 15 diennaktis |