Cūkgaļas kūpinājumi
Kūpināts ragū
Uzglabāt pie t° +2 – +6 °C Realizācijas laiks: 10 diennaktis |
|
Marinēta cūkgaļa
Uzglabāt pie t° +2 – +6 °C Realizācijas laiks: 15 diennaktis |
|
Marinēta fileja
Uzglabāt pie t° +2 – +6 °C Realizācijas laiks: 15 diennaktis |
|
Kūpināti vaidziņi
Uzglabāt pie t° +2 – +6 °C Realizācijas laiks: 20 diennaktis |
|
Kūpinātas ribiņas
Uzglabāt pie t° +2 – +6 °C Realizācijas laiks: 10 diennaktis |
|
Kūpināta grillriba
Uzglabāt pie t° +2 – +6 °C Realizācijas laiks: 10 diennaktis |
|
Kūpināta cūkgaļa
Uzglabāt pie t° +2 – +6 °C Realizācijas laiks: 14 diennaktis |
|
Cūkgaļa zemnieku gaumē
Uzglabāt pie t° +2 – +6 °C Realizācijas laiks: 10 diennaktis |
|
Kūpināts stilbs
Uzglabāt pie t° +2 – +6 °C Realizācijas laiks: 10 diennaktis |
|
Lauku kūpinājums
Uzglabāt pie t° +2 – +6 °C Realizācijas laiks: 10 diennaktis |
|
Krūtiņa bez kaula
Uzglabāt pie t° +2 – +6 °C Realizācijas laiks: 10 diennaktis |
|
Kūpinātas galvas
Uzglabāt pie t° +2 – +6 °C Realizācijas laiks: 10 diennaktis |
|
Kūpināts kakliņš
Uzglabāt pie t° +2 – +6 °C Realizācijas laiks: 10 diennaktis |
|
Uzkožamais speķis
Uzglabāt pie t° +2 – +6 °C Realizācijas laiks: 10 diennaktis |
|
Kūpinātas ādas
Uzglabāt pie t° +2 – +6 °C Realizācijas laiks: 20 diennaktis |
|
Karsti kūpināta karbonāde „Našķis”
Uzglabāt pie t° +2 – +6 °C Realizācijas laiks: 10 diennaktis |
|
Alus uzkodas
Uzglabāt pie t° +2 – +6 °C Realizācijas laiks: 10 diennaktis |